Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X


Hon for över ängar klara
ryckte upp rötter av kaprifolen

vitsippan och malörten

stinn i blick av det som lagts att
vänta,

Kom då skrek hon åt korna, de
som med trötta ögon såg på,

inte rörde sig en millimeter,

Kom och ta mig om ni vågar,
åt månen, växterna och djuren,

de stod som vanligt i sin gärning,





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-01 10:30



Bookmark and Share


  Annika Persson
Var hon flickan som kunde tala med djur?
Vacker text, synd bara att växterna inte
fick vara kvar i jorden.


2012-10-05

    ej medlem längre
Kor är kor som står som stumma individer och vill bara bli mjölkade och få sitt hö eller vad det nu är, men okej dom råmar ibland, men idisslar för det mesta
2012-10-04

  ULJO
Gillas verkligen
2012-10-03

  Nanna X
älskar slutraden
2012-10-01

  PPQ
gillar attityden
2012-10-01

  cilax VIP
Oj, vad bra, abstrakt och konkret liksom på samma gång, symboliskt, gillar sånt,
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP