Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
........längtan efter en underbar man som är så långt borta...men ändå nära...


Vännen min

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra
När jag inte min kära vän får höra

Hur ska jag genomlida den här tiden
Sitter här ensam i mitt nattlinne av siden

Längtan efter dig känns i hela kroppen
Och humöret är inte ens på toppen

De vackra kärleksord du jämt skriver
Hela tiden nu i mitt hjärta ständigt river

Jag längtar efter att just din orden recitera
Vill läsa dem om och om igen, och repetera

De värmer min själ och mitt hjärta
Så jag känner en underbar glädje, ej smärta

Tänk att jag kan älska någon så
Jag kan det då inte själv förstå

Det här är inte alls likt mig
Hur kan jag attraheras så av dig.






Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-02-11 13:05



Bookmark and Share


  mjuk
Så gott det känns att läsa dina ord :) Äkta känsla och värme genomsyrar dikten.Härligt med rimmet.Riktigt bra skrivet!
2006-03-29

  Bysmeden
Som en vän vill jag kom till dig, den enda
den enda i världen dit jag vill gå
Och bort från oron vända
och känna ett mänskligt hjärta slå
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson