Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En man som (genom Internet) har kommit in i mitt liv och gett mig så oändligt många olika tankar....


Beskydderskan

Du är för mig en stor begåvning
Men ändå vill jag se på dig som liten
För dig jag känner gränslös empati
Jag kommer till dig som en ängel
Breder mina stora skyddande vingar över dig
Håller dig nära mig
I min mjuka sköna famn
Så vill jag sitta
Och hålla i dig
I all evighet……….




Fri vers av Lilian (Gullan) gustafsson
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-11 13:14



Bookmark and Share


  Bysmeden
Där innerst inne i mitt hjärta
i mitt hjärtas djupa hamn
en ängel har funnit sin boning
och bär ett Helgons saliga namn
2006-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lilian (Gullan) gustafsson
Lilian (Gullan) gustafsson