Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur jag ville


Så minns jag dig

Sval & het
tyst i din strävan att tala

Rädd utan att visa
din önskan att fly

Mina armar släppte dig
du vågade aldrig fly

Jag är där när du
vågar

Hur jag minns dig?
som jag vill minnas

Förstå?
En dag så gör jag det!




Prosa av Federico Romano
Läst 794 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-10-01 20:37



Bookmark and Share


  Helena C.W.
Vilken fantastisk dikt, mycket bra.
2012-12-11

  Filosofen2
Hur minns jag dig???

Mycket bra fråga man kan ställa då man ser på olika vis på en människa..
2012-10-10

  SatansSon VIP
Jag tror man förstår allt en dag. Det kommer en dag då man blir otroligt vis och lika gullig som Marilyn Monroe.
2012-10-04

    ej medlem längre
En text att tycka mycket om. Applåd!
2012-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano