Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidstro (till min son)

Du springer tio meter framför mig,
vänder på varje sten

iakttar

frågar

en svärm av frågor där du knappt hinner invänta
svaret i din nyfikenhet innan nästa är ställd

du tycker jag går för sakta

som jag älskar dig

du plockar upp en sten, säger att den är
världens vackraste och bästa

jag håller med och tittar på dig
för det är precis så jag känner
du är tio meter framför mig
och mitt hjärta är bara fyllt av
önskan att få fortsätta följa dig

jag är så stolt

©




Fri vers (Fri form) av R Werner
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-01 21:37



Bookmark and Share


  Angel of love
Vilken underbar kärleksförklaring till sin son, kan känna igen mig så mycket!!
2013-01-14

  Adagio
Underbara känslor !! vet precis hur de är. Grattis
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner