Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granskog och borttvättandet av tvivel

psykopater

kattungar

rosa silke

 

rödbottnade ögon på fotografier

laser

 

hennes underarmar

svarta gardiner

 

avsaknaden av ljus

kyssar som smakar neon

 

blodet stryks i ett tunt lager över de vita väggarna

numera kallar man nyansen babyrosa

 

hon går vilse i kontexten

konturerna av granskog mot en smutsgrå himmel

hur tvättar man bort ettt tvivel?

en ljusgul februarisol som omsluts av sig själv

 

som vet svaren

som

 

gör piruetter runt sin egen axel

vrider upp världen

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 214 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-02 00:54



Bookmark and Share


  Tarantaran
smak av bloody mary- stänk..
ettt tvivel utan tvivel mera
tvivel än med två t:n..fin
text.. kanske med en Patty
Smith- affisch övermålad
under den babyrosa målar-
färgen..litet blod i eftersmak..
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star