Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykoterapins ödeshög



Ni enfaldiga. Där okunskapen styr,
de kloka finns i tusental,

Varför når vi er inte

Det kloka bärs inte fram
står utanför portar, kranka

Vad är det för feghet, för
brister, slingrar
sig in i borgar, utan röst


i tysta rum där sitter vi
ler i mjugg inför dumheten

Anpassar oss inför det vi i
grunden inte tror på,

Det forskning bestrider

Varför lyssnar ingen

Vårdrehabiliteringsgsrantin, är
ett mäktigt urblåst svin


råttorna talar om KBT men dansar
på bordet när Landstingskatten är
borta,

Råttorna inhämtar dokument och
gör som de brukar,

I landet utan kunskap





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-02 13:06



Bookmark and Share


  Nanna X
så sant
2012-10-03

  Annika Persson
psykiatrin felbehandlar med en besserwesserattid,
vad har de för anledning att ha en sådan?

Att stå och stampa i dammet är samma sak
som att låta dammet finnas kvar utan att
dammsuga upp det, dvs. lämna det.
Varför provocera en redan utagerad sak?

2012-10-02

  Annika Persson
I landet med kunskap,
som skulle kunna användas
på ett mer pragmatiskt sätt.

Att dessutom lyssna på folket
i relation till sakkunskap och
vice versa som ett nära samarbete.

Vad mycket bättre det hade gått
för alla parter då.
2012-10-02

  Tarantaran
Bra skrivet!!
Psykiatrin och psykologin
tittar bara bakåt och stampar
stilla i dammet..och anhöriga
förbises av vården..hur orkar
de sjuka och deras anhöriga
egentligen?! ödeshög är ett
bra ord..
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP