Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxkonst


En tvåfaldig trekant fyrdubblade
sin feministiska sexighet,

Trekanten som var delad i två
blev på varsitt sätt lika mäktig
som könsvarelse,

hundra orgasmer rikare och tusen
plikter fattigare,

blev denna honvarelse som efter
trollkonsten lade sig att vila

på bädd likt en diva




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-02 13:27



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Ordmagiskt!
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP