Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntrumet

Förutt var den en hel skara hät inne i väntrummet..

ingen jag känner,

men en efter en har gått eller
sprungit till bussen ..

så säkra på vilket håll de ska åt...

själv har jag tittat efter varge buss, undrat om jag gick miste om något nu, kanske var det ljust den jag skulle ta.

håller min enkel biljet i hande för jag ska bort jag vet inte vart..

men jag ska aldrig mera återvända till det där hemsk stället det är jag säker på




Övriga genrer av EmelyB
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-02 18:37



Bookmark and Share


  stig wikman
Hm .
Träffsäkert om
ett väntrum och
dess
otrevligheter.
LOVE THAT.
2013-06-17

  Lilla Bambun
Så otroligt starkt om livet, vägval och att bara vilja komma bort bort bort...
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB