Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andlös natt

Jag vill höra dig andas
se det genom fönstret

Låta sekunderna vila
genom hela kvällen

Jag vill se dig skratta
se dig genom kikaren

Låta timmar gå förbi
utan att jag blinkar

Du sitter stilla och ler
världen är så liten

Jag råkar titta bort
när blicken söker mig




Fri vers av Cbastian
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-02 19:19



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) vackert denna andlösa natt..
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Cbastian