Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starkare!

Jag vill bara skjuta dig ibland!
Du kallar mig slyna och säger att du äger mig
Men ingen äger mig,
Och speciellt inte du!

Ibland försöker jag hata dig!
Men då så mår jag dåligt och måste förlåta dig
Men det är slut nu
Du får inte komma tillbaka!

Men det känns tomt utan dig!
Jag har försökt leva utan dig så många gånger
Det går inte,
För jag saknar dig för mycket!

Du vill bara dra ner mig!
Därför väljer jag nu att ge upp hoppet om dig
För jag är starkare
Än vad du någonsin kommer bli!




Fri vers av Spräcklig Duva
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-02 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva