Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamodsprövande


Drömfångare ta och led
oss, vi lyckliga i lä

livets lycka fritagen
där synes hoppet
murat så den

träffar molnen, kliar
fadern, den himmelske

Skåda oss! för i helvete!

Där du sitter
obekymrat i din slummer.

Tidlös. Vad är meningen

Och

Varför kittlar inte nerven
vid beröring av en himmelsk
vänstertå

Du , din luring jag ska
kittla tills det går,




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-03 08:17



Bookmark and Share


  Nanna X
härligt respektlös tilltal av makterna!
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP