Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljusvättarna

 

de samlas i skymningen med lyktor, lockrop och porlande skratt, så fjärran från trädgårdstomtarnas gistna knarrande. de leker och dansar på gården, tar ugglehamn, ekorrpäls, svanfjädrar.

det är den stora Grå som har sänt dem. han leker att han är Gud.




Prosa av Nanna X
Läst 524 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-10-03 08:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna gillade jag :)
2012-10-05

  Ingela Svenson VIP
åå vilket spännande gäng, så medryckande text, och vacker!
2012-10-04

    ej medlem längre
snyggt Nanna- du med dina tomtar och vättar/ m
2012-10-04

    ej medlem längre
Gillar! Vi ljusvättar.
2012-10-03

  TrollTörnTrappan VIP
Låter som ovanligt lyckliga vättar, i all sin lyktlysande gråhet.
2012-10-03

  smultronbergen VIP
Lite hoppingivande besök
roar sig själv med lugna
lekar, /
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X