Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... ^^ eller ... :@ ..eller bara *nosen i vädret och följ spår* (baklänges så klart)


säsongskalsong; när string eller sting avgör

Så var det dags för lite bitterkvitter då, från 'Käringen'; I tveksamt nackstyvt koketteriskriveri

 

sen kan faktaivrarna slita sin kalufs bäst de vill - snart nog tittar lilla egot fram och fräser - jag samlar gärna till fler peruker för min dotter som älskar att leka med hår

 

för det var inte igår det fanns hår att tillämpa i tvivlets tempel
nej det var inte igår

det går

 

en tyst dag en tyst natt en tyst sommar en tyst höst
en tröst att fylla en röst att förgylla eller mylla ner

 

det går

 

en död mer eller mindre per säsong

bara en hårsmån från en sol och en vår

skilnaden mellan en trosa och en kalsong

en höst efter igår och en vinter kall består

bara en hårsmån från en sol och en vår

 

en okysst dag en okysst natt en okysst vår och en okysst vinter
ett nyss att fylla med ett kryss att förgylla med fyllan i min printer

 

det går

det går

 

för det är ju ändå mitt försvar just för fån:

ett bistert och tidkrävande hjärterån med ett marathonsök på en sprinter
ett helgerån mitt i ett kloster och där står jag kvar och förstår

det går

 

bara en hårsmån från en sol och en vår
och så klart så klart den käringen förstår

uppenbart finns där en ordstyvs giv som utan sin vinst föll ifrån
som ej lärt ta orden i egna kliv omlott med sin prinstelefon

 

så klart det är läckert, jag förstår, och trodde du säsongen bestod av sol och vår så behåller jag nog min status;

 

Styvnackat stolt och nådanött naiv
kalsongfri stringfri och under; bart liv
för ibland göms gåvorna länge länge
för värdet ska visas med tid

 

du dräng där

 

värdet ska visas med tid

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-03 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri