Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt is hjärta.

Kalt var det där, aldeles fruset och hårt

därför trodde du att du kunde hacka i mitt hjärta hur mycekt du ville utan att trilla i..


men isen brast för dig men alla mest för mig..

För vatten är vatten det ändrar alltid form, men försvinner aldrig..




Övriga genrer av EmelyB
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-03 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB