Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför har jag en tom snusdosa på mitt skrivbord?


På mitt skrivbord

På mitt skrivbord
En kopp rykande kaffe
Nej, nu ljuger jag
Två koppar kaffe
En färskbryggd Gevalia
En kaffe Melange
och en termos
för att fylla på
Kan dagen starta bättre?
Ja, det finns ett aber
på mitt skrivbord
En blå dosa
med guldkant
som stirrar tomt
Var är min Göteborgs Rapé?
Och ingen kurir
från Svea rike
som räddar mig i nöden
Kuriren glömde!
Ve och fasa!
Så får man inte göra!
Hm, behövs ett utropstecken till!
En klunk Gevalia
det känns redan bättre
Ny kurir på lördag
Tre hemska dagar
med en tom dosa
stirrande på mig
på mitt skrivbord

Har jag överdrivit tillräckligt nu?




Fri vers av Blåbärskaj
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-03 19:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, kanske det...men meddelandet går fram...
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj