Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aska

de svarta rosorna

virvlar och pyr av aska

 

ingenting finns inom mig

förutom intet

som förgör allt

 

kaninerna sitter vid middagsbordet

och alla applåderar

 

bipolär rimmar på kär

kär rimmar på vacker

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-03 21:05



Bookmark and Share


  Erik H.J Hultin
Dina* haha
2012-10-04

  Erik H.J Hultin
Schumann sa en gång till Chopin "Din verk är som kanoner gömda i blommor." Skulle vilja säga det samma om den här. Språket är ledigt och fritt, drivs framåt av lekfullthet.

En skenbar enkelhet, med humor och charm som gömmer små explositioner. Någonting farligt och kittlande, glimtar av en svidande själ. Ruggigt bra komponerad!
2012-10-04

  Brachmin
perfekt, fast det behöver du inte mig för att veta
2012-10-03

  Ninananonia VIP
Så är det nog med aska...
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star