Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den helande



Denna lycka
den omfamnande

Som jag önskar tacka

Att äntligen få bli förälskad
på allvar

Det var så många är sedan

Du. Kom till slut. Tog bort
lögnens rester som ansamlats
i mitt blod,

I morse fastnade din slips
i din portfölj.

Du mitt allt. Mitt blod.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-03 21:55



Bookmark and Share


  cilax VIP
blodigt allvar? Snyggt skrivet, diktat
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP