Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den älskade

Cecilia. Den kloke. Den sköne.

Hon bakom pennan. Doppar
bläcket inför framtidsfärd. Den
kliar oförrätten men som i mänsklig
vagga, gör den färden lärd,

Så då var det dags då, viskar den
man, som stått med tålamodet i
en mössa, inför vinterns säd,

släpp nu, kom till mitt,
till väntan,

Mina ben ska knäa, sparka
sönder pungen,

åt dig,

Jag är ju mannen

Cecilia, min värld,





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-03 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP