Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev ett objekt

Han ville nog bara ligga

Vad skulle jag göra åt saken

när jag var så förbannat kär


Jag lät tiden gå

lät honom använda mig

som om jag var ett objekt


Tillfredställelsen fanns väl där, djupt inuti

Men till slut var det inte bara

"som om jag skulle vara"

till slut var jag

ett objekt




Fri vers (Fri form) av Jonna Ståhlberg
Läst 464 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-03 22:55



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Att vara objekt är åt helvete. Man bör vara en individ, ett subjekt. Kort och koncis och bra text!
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Jonna Ståhlberg
Jonna Ståhlberg