Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördärv

Jag som älskade hejvilt
Helt ovetande om dess innebörd

Jag föll i mitt eget fördärv

Minns ej längre känslan av fjärilar
Kan dock endast beskylla mig själv

För att ha tänt det jag en gång trott
Var kärlekens eldar




Fri vers (Fri form) av Jonna Ståhlberg
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-04 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonna Ståhlberg
Jonna Ståhlberg