Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord i mitt huvud

Säg inte att du känner mig
Du har ingen aning om
alla skrik jag hör inombords
Du har ingen aning om
att allt levande gör mig illa till mods

Säg inte att du vill vara min vän
För jag vet
vad du har sagt bakom min rygg
För jag vet
att du är som de andra

Säg inte att du är ärlig och rak
För din falskhet
den lyser starkare än solen
För din själ
den är så krokig, så krokig

Snälla, säg inte förlåt
Jag ser fortfarande
din falskhet
Jag hör fortfarande
dina ord mitt huvud




Fri vers (Fri form) av Jonna Ståhlberg
Läst 840 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-27 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonna Ståhlberg
Jonna Ståhlberg