Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du mig då?

Jag målade världen svart och vit
jag var så trött på att se den i färg

Jag slog bort händerna från min kropp
de gav mig rysningar in i min benmärg

Om jag ger dig en blick
en lätt beröring
och ett fejkat leende
Ser du mig då?

Eller har jag nu blivit osynlig
eftersom jag målade världen
så grå

Det är som att du plötsligt minns
allt jag någonsin sagt
Och du väckte känslorna

jag en gång förlagt




Bunden vers (Rim) av Jonna Ståhlberg
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-26 21:17



Bookmark and Share


  Veronika Forsberg
bra text!
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Jonna Ståhlberg
Jonna Ståhlberg