Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det visste jag inte

Du omfamnade mitt hjärta
dina fingrar i mitt hår

Handflata mot handflata
linjer följda med ett finger

Eviga kramar i regn
Du fångade mina tårar

Bultande hjärtan
följde samma mönster

Jag som trodde att jag visste
vad kärlek var
innan jag träffade dig

men det visste jag inte


Ledsamma sensommargräl
tiden ville skilja oss åt

En morgonrodnad utan betydelse
liggandes i varsin sida av sängen

Ord utan meningar
vad ska vi ta oss till

Ostoppbara tårar
inte bara hösten gråter

Jag som trodde att jag visste
vad smärta innebar
innan du sa farväl

men

det visste jag inte




Fri vers (Fri form) av Jonna Ståhlberg
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-23 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Jonna Ståhlberg
Jonna Ståhlberg