Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flygande kärlek


L'Amore va

Jag håller din hand
när mina ögon sluts

Öppet söker min blick
efter svar

Jag ser dig sväva iväg
jag blundar, tänker på

Vad dina ögon ser
i mörkret




Prosa av Federico Romano
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-04 02:47



Bookmark and Share


  alvan
Detta var fint. Längtan och kärlek... Vackert!
2012-10-04

  SatansSon VIP
Vacker kommentar till en vacker målning. Starkt diktad.
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano