Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balanssång och balansgång

Går under rader av höstens
barn på maskeraden vid
gravar de gräver på
lekplatsen där föräldrarna står
och leker
det är ditt val men
obligatoriskt så
balanssången rår när vi
balansgången går
finner oss likt mossa
under skor främmande
nu utan egna tankar




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-04 19:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra ...
2012-10-04

    ej medlem längre
Hur bra som helst! Mycket intressant läsande ^-^
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten