Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

post scriptum

 

 

 

.: här jag nu vila, tidlöst och :.
tanklöst som ett
timglas utan
sand
nu
tidens
skarpa tand 
bita min kalla hand;
.: av intet kommen till intet åter :.




Fri vers (Fri form) av Hermonius
Läst 469 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-04 19:52



Bookmark and Share


  Zingo
Stringent - snyggt - I like!
2016-06-14

  Federico Romano
Så är det! Bravo!
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Hermonius
Hermonius