Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tröja av mohair - damp

tack och hej
jag ska flytta till bombay
lyssna mer på paul jai
dölja all sorg med hårspray
jag är en tonårstjej
det är ingen jättegrej

möter kärlek i marseille
kommer fram att han är gay
surt för dig

jag tror fan att jag är kär
walla mon, jag svär.
tror det mest blir till besvär
jag är ett sär
går på hardcore konsert
käkar krusbär
köper tröja av mohair

börjar jobba i en djuraffär
känner ändå av ett hämndbegär
köper därför mig ett luftgevär
låt mig bota dina nackbesvär
du blir sjukpensionär
jag är en trollkonstnär

önskar ändå du var här




Fri vers av vargpakten
Läst 255 gånger
Publicerad 2012-10-04 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargpakten
vargpakten