Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har någon sett han!

Kattfot i klöverns säng

min Gud klär ut sig i vänsterns
färg, dribblar med lokatt,
ramlar i säng,

Så trött och så enformigt ensam
står modern, betraktar hans
bädd,

Vår Gud är gömd!

Såg senast i grönklädd
pyjamas med vita prickar
på,






Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-05 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP