Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ovälkomna


Ibland vill livet inte blanda
sitt med andras,

En människas själ ligger som
i de brustna ljud som hörs
på frusen vik,

Själen ser med trötthet på vad
kroppen tar sig till.

Så susade min tillit. Den som pratade
med magen. Vred
om de arma tarmarna till klump.
Utan att fråga mig. Till Värk.

Kroppen visste. Människan en lek.

En kyla och en motbjudande insikt
som slog till när du blev sann,


Jag älskar vårt uppbrott. Där låg
allt det sjuka i den dager,

kroppen upplevt sant,







Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-05 11:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant läsning
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP