Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte solen som går upp -jorden som går ner


under kanten

 

 

kanske kan det bara
gå sönder en gång, det
som en gång var helt

 

kanske kan det bara
springa så fort det kan,
det som gick sönder

 

kanske kan det bara
stå kvar i sin tro, att
inget nånsin rört sig

 

kanske kan det ändå
gå sönder en gång till,
där det står och tror

 

att så går det till om
man står still, men nä
det är då det redan

 

är mörkt
och det är då det är
för sent

 

 

kanske ja kanske, det
bara en gång kan gå
som så, och sen kanske

 

 

jorden orkar

igen

 

 

orden orkar

igen

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 89 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-05 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri