Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm i färg

Längta och sakna
oss nakna i färger
av löv och jag ska
tänka
på dina gömda vrår
jag tror mig veta
var de finns




Fri vers av menspoeten
Läst 269 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-10-05 22:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
yes bara så bra! ;)
2012-11-23

    ej medlem längre
Så ljuvlig ...
2012-10-06

    ej medlem längre
Finaste på länge verkligen! :)
2012-10-06

    ej medlem längre
BRA!
2012-10-05
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten