Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastanj




Trädkronor som svävar över
kastanjebruna bröd
och neddoppat i klarnat
smör med dill i tofs är vi

små ljushuven vid dukat bord
som om där vore jul

Och dagens löften svor sin
ed

runt träd som växt mot skyn

Jag älskar dig. Du vill allt höra
mig igen.

Älskar dig. Blir vid dig.


Du mitt liv som kryper tätt intill,











Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-06 00:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mm, så mäkta fin.
2012-10-06

  Tarantaran
Låter himla lyckligt och gott!
En härlig text helt enkelt ;)
2012-10-06

    Upplandspoeten
Så vacker och gillar kopplingen till naturen.
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP