Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap;



utanför ligger natten tät kring faluröd husknut, skogen är fuktig och kall
fallna löv bäddar om mark

ljuslyktor glimmar, i spegelblankt fönster - svarta rektangulärer
som kastar skuggor ovan ärlig kind

Närhet till en annan människa, i en soffa långt från storstadens stress och måsten väntar




Fri vers av Baystream
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-06 09:30



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
absolutely lovely
2012-10-06

  Anna*
Störtskönt <3
2012-10-06

    ej medlem längre
Du är bara så bra!!
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream