Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under balkongen


Du var nära

Du var nära gråt igår
liksom jag

Känner du som jag
så lägg dom inte undan

Jag stod under din balkong
och såg på dig underifrån

Känslorna var kvar
exakt vad jag kände

Lät mina tårar säga mig
när min rygg vändes

Dina frågor
sa mig mer än din tystnad

Dina tårar kom dom
i stillheten

Eller är dom kvar




Prosa av Federico Romano
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-06 13:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland kan tårar och vemod vara vackert...som här.
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano