Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadens gäster


En läkare i beroendevård
en man

En förändrad bild av
ett gammalt liv

Skydda dig. Bjud inte in.

Hjälp inte längre till.

Var inte rädd för förfall
det är inte ditt,

Tids nog står ansvarslösheten
bar,

du är då långt därifrån,

Betraktar fasader







Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-10-06 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP