Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofrihetens spår



Din andedräkt sticker

ända hit, hål på illusionen,

Om doften av ett samvete

lika rent som vitt stärkt lakan,

Tid har tvättat sönder det
smutsiga och resterna
Bevarats i ett sinne
levande, mångsidigt,

Överraskande,






Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-07 01:22



Bookmark and Share


  cilax VIP
dikten andas lugnet, som efter otid. tycker om den
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP