Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanans uttryck





Så uppsvullet. Dess vanor. Från
ett visst klockslag varje dag. Den
synliga vanan.

Så skönt. Våra vanor. Inget visst
klockslag. Allt synligt. Det centrala
lagt i öppen dag.

sexualakt. Med vanan i blod. Färgar
lust och olust med vanans blod.

kan inte ha det bättre. Än vi två.

så fick jag det. Utan oss två.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-07 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP