Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexuella insikter



Hon drog av sig kappan knäppte
upp blusen tråckla av sig bh
lade sig på den kalla asfalten
på rygg och han hjälpte henne
av med de två människobyxorna,

Han kom in snabbt. Med byxorna
hängandes vid knäna.

Hon såg månens fulla form och
avskydde att avskyn skapade
hennes lust. Den ögonblickliga
kåtheten.

Att avsky och lust satt i samma
båt. Inte kunde simma utan
varandra.

Anknytningen till honom ville
mörda och ha sex.

Han hade älskat hennes moral.

Där krockade de. Hon.

hatat hans.





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-07 08:38



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ovanligt och intressant. Jag läser flera gånger.
2012-10-07

  cilax VIP
spännande dikt/text, intressant perspektiv, tack
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP