Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖMSOM


Jag är kallad
till dig.
Jag kom för några
år sedan.

Stannat.

Ännu kvar
vid din sida
i din gemenskap
hand
omsorg kärlek.

I allt inte lytt
jag förstår det nu
inte ditt bästa
barn
vet det nu.

Vill vara
perfekt mig
i dig.

Lär mig lyssna
lär mig gå
alltid
det är så.

Ibland lätt
svårt ibland
ömsom vin
vatten ömsom
men det skall nog gå.

Hjälp mig!
Det skall gå.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-07 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar