Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min bästa väninna som bor i Staffanstorp, vi ses ibland och talar i telefon ibland men i tanken träffas vi ofta.


Bästa väninnan

Du är som en syster
jag aldrig haft
vi ger och vi tar
av varann
vi ses inte ofta
men börjar ändå
att prata
som om det varit
i går
vi behöver ej fråga
vi vet ändå
hur den andre har det
och hur den mår
vi vet var det svider
och vi vet våra sår

men vad vi kan skratta
och glädja varann
och sitta tysta
bara stödja
våra band
så otrolig fint
att få vara din vän
och att du vill vara min
vi gör saker tillsammans
skapar och målar
i olika former och färg
hjälper varandra att hitta rätt
säger precis som det är
ingen kan säga
hur det gick till
men du är mig oändligt kär

du är den bästaste vän
jag någonsin haft
du ger av dig själv
och inger mig mod
till att vara precis som jag är

Skogsfen
*







Fri vers av Skogsfen.
Läst 350 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-10-07 22:49



Bookmark and Share


  Maria T
Gott att ha en så fin vän
2012-10-12

  Kim VIP
Ja en del vänner skrattar man så bra ihop med! Även om det kan ha gått många år sen sist, så tar man vid där man sluta... som om det är inpräntat.
2012-10-12

  soligajag_1 VIP
Åhh...en sån underbart vacker "dikt" till din vän som du har såå kär!!
2012-10-09

  Ljusletaren
Vilken fin vänförklaring ... gillar och gillar mycket/ kram
2012-10-08

  ResenärGenomLivet VIP
En underbar beskrivning av ditt förhållande till din vän...
2012-10-08

  mjuk
Så otroligt fin text. Jag har också en sådan vän så jag känner igen det du skriver. Tummen upp för denna text !

2012-10-07

    Birgersdotter VIP
Väldigt fint
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.