Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag hade modet Och om du inte höll honom i handen Och om vi fortfarande var förlåtande


Den första Unga Kärleken

Dagen den kommer och går
För en vecka sedan, klev jag på bussen
Och det var en doft som jag kände igen
Trots att mina smaklökar är förstörda
Så visste jag att du satt 5 säten bakom mig
Fast denna gång var det en annan man
Som du höll i din hand
För flera år sen, Jag minns det som igår
Det var den första gången jag sa, att jag älskade någon
Bland tv ljuset, minns jag ditt stora ögondjup
Du skrattade och log. Men jag antar att du har glömt av det ögonblicket
Man går ju vidare tillslut, Alla går någon gång vidare
Jag tror jag har gått vidare, Men den doften du har
Den älskar jag, och den kommer alltid att finnas kvar
Och varje gång jag känner av den
Så tänker jag på dig
Så tänker jag på dig
Så tänker jag på dig
Jag tänker kring allt gott vi hade, som du delade med mig

Men jag antar att du redan har funnit lyckan
Jag är glad för det
Men jag måste erkänna, Du är den enda kvinnan jag någonsin älskat
På riktigt. Hoppas vi kanske träffas någon dag
Hoppas du kommer ihåg mig, och den jag en gång var






Fri vers av Xan
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-07 22:34



Bookmark and Share


  taklampa
Den här kändes alldeles för mycket i själen. Ruskigt bra skrivit
2013-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Xan
Xan