Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kedjor av ömhet, kärlekens bojor


Kedjor av Ömhet

Sömnen sen länge försvunnen
där den inre blicken

Vilade enkom på flickan
som sågs le blygt

Hennes skratt fyllde honom med
ett rus, han mindes det

Hans felande skulle ta hans liv i bojor
kanske var det någons bitterhet

Som gav han gåvan han ej ville ha
eller hans oförmåga att sluta älska

Han visste ej,
orden slutade komma ur

Hennes mun
tårarna smörjde hans trötta blick

Han kunde slutat älska
om bara han vetat vad hon kände

Att kärleken kunde föras
till detta förstod han ej

Hennes brev utryckte något
han trodde på

Som fanns, men aldrig kom




Prosa av Federico Romano
Läst 889 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-10-07 23:51



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
på den här tiden hade du poesins musa i dig, be hennec återvända. du e bra,
2019-01-08

  Helena C.W.
Kärlekens tafatthet. Vackert.
2012-12-14

  Engel
Lyrikens äldsta ämne.
Ändå känns allting nytt...
2012-11-23

  pussflufftess
"Som fanns, men aldrig kom"

V A C K E R
2012-10-11

    ej medlem längre
Vacker och berör!
2012-10-08

  M.A.J.R
Verkligen schysst poetat vill jag säga.
Gillar känna igenom dessa ord och rader.
2012-10-08

  Tarantaran
Fint..! Man kan också
höra att fröt kanske
ännu kan gro, om de
hittar det, och gynnsam
jord att växa till den
kärlek som fanns kanske,
men inte ännu fått någon fair
chans att växa stark och stor
2012-10-08

  SatansSon VIP
En vacker kärleksförklaring om nåt till synes hopplöst objekt. Tjusigt!
2012-10-08

  alvan
Väldigt fina formuleringar i denna text. Gillade den.
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano