Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid i tystnad

när skrivaren dämpats
till tyst
lämnas bara små högar
av tomhet kvar

fastnaglade mellan himmel
och underjord
växer de till pyramider

milshöga staplar
av obetydlighet
indifferens och
alltid tystnad

där orosbollar
sopas över stumma
landskap av en våldsam
men mager vind

alltid i tystnad




Fri vers (Fri form) av vargpakten
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-08 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargpakten
vargpakten