Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en dröm som kan ge fler texter...?...en vacker dröm...så verklig att man kunde "ta" på den...


Inatt...


Inatt

Var du och jag
På en grekisk ö
Inte som älskande
På vägen ner
Som vänner
På varsitt håll
Men vi möttes
I solen
På vackra stranden
I varma sanden
Fann vi varandra
Och aldrig mer
Skulle vi gå utan varandra

Igen...




TT
(HSGK)

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 327 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-10-09 08:02



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Bra drömmar du drömmer! Fint diktat!
2012-10-09

  wildah
Romantiskt!
2012-10-09

    ej medlem längre
Underbar, skulle vilja drömma vidare!
2012-10-09
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT