Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zinfandel och pappersmassa

 

tryckkokaren har lagt av

                    diskmaskinen också

kvar är bara tomburkar

                   som skallrar

 

när jag gick en runda i omgivningarnas regnväder

började timmerstockarna på pappersmassefabriken konversera så smått medan de blev pålastade

nu är det bara Kommunen och Zinfandel kvar, sa de

 

     jag gillar inte Zinfandel

     jag gillar inte Kommunen

     jag gillar inte att muta folk

     jag undrar vad de menade?

 

 




Fri vers av Nanna X
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-09 13:03



Bookmark and Share


  Nikolaj
Som en liten vind från Sonja Åkesson, gillar.
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X