Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besinna sig


I vår enfald trycktes vår
längtan i dagspressen
men hindrades
innan morgondagens utgivning

det var trots allt kärlek




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-10 01:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin text du. Det är något som media bör ta till sig..
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP