Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående det utmärkta beslutet att sätta ner foten nu när Bosse Hansson gjorde bort sig på Råsunda med hjälp av Mats Strandberg.


Svenska besserwissers

Svartingar
säger vi
aningslöst

för vi tror oss
inte
mena något illa

men de störs
blir ledsna
känner sig kränkta

men väst av allt
är ändå
rasisimen vi bär på

utan att veta




Fri vers av Skrivklåda
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-10 07:55



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Stora applåder!
/kram
2012-10-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vad är skillnad på däggdjur? kycklingen fastar i halsen på mig.
2012-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda