Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite istället för, eller nästan i vart fall: Rosa ;-)


Skrivande mening

Skriv vackert skrev hon en gång
jag vet att du kan

men jag lyssnade inte
för jag skriver verklighet
inte sagor
för barn

och verkligheten min vän
är sällan som man vill
mer som man gör den

visst finns kärlek
och är underbar
att känna
läsa om

men skapar sällan mer
vad de än påstår
de som flyr
för arr slippa

se det fula

så som Alliansens beundrare
alltid gjort

de hemlösa skräpar ner
så vi bör luckra upp tvångsvårdsbegreppet

men de blinda tror på svaret
att städa upp
sopa undan
och förbli

blinda

så jag lyssnade inte
på hennes vädjan
jag skriver verklighet

när den blir vacker
lovar jag och svär
att minarader
ska bli

vackra




Fri vers av Skrivklåda
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-11 09:34



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Insiktsfullt skrivet ... bravo/ kram
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Skrivklåda