Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den du verkligen är




Jag har nött ditt ansikte

med mina blickar


jag har försökt fånga

din andedräkt när du sover


din sömn är öppen

ditt ansikte utan tvekan


utan dagens påklädda ord

ser jag dig så nära



ser

den du verkligen är




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 402 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2012-10-11 15:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart skrivet!
2012-10-18

  Marja Granqvist VIP
En vacker kärleksförklaring. Gillar de två första raderna.
2012-10-16

  anits VIP
Vackert och mycket berörande
skrivet
2012-10-15

  Änglaögon
Mjuk och naken närhet, tycker om.
2012-10-15

  Sanla
Blir rörd av dina ord...
2012-10-15

  Federico Romano
Vackert skrivet, blir sentimental..
2012-10-15

  Linda CH VIP
Tycker om den milda fina tonen i din text.
2012-10-15

    ej medlem längre
med känslig hand skriver du.. fint
2012-10-15

  Ninananonia VIP
Tycker om dina ord..
2012-10-14

  lodjuret/seglare VIP
Texten vinner mitt gillande. Ju längre ner jag läste, dess mer kom hjärtat att svälla och banka.
2012-10-12

  Maria T
En dikt så nära
2012-10-11

  surface to air
Oj vilken underbart vacker text!
2012-10-11

  ~Leonardo~
unikt det här med att få se en person som den verkligen är utan masker eller konstgjorda miner....en pärla!
2012-10-11

  melancholia
så vackert gillar hur du får små ord att se så stora ut.

2012-10-11

  ResenärGenomLivet VIP
Såå fina ord...
2012-10-11

  Ljusletaren
Men så är det ju ;.)
Bokmärkt/ kram
2012-10-11

    ej medlem längre
Underbara ord ...
2012-10-11

  Larz Gustafsson VIP
De sanna färgerna, som Cyndi Lauper så fint sjunger om.
2012-10-11

    Ken Cassel
Bra Michaela!

Som alltid

- : ))

Kram
2012-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius